Spiegelhond

Spiegelhond


Coachen met de hond als spiegel

Over mij en het ontstaan van SpiegelhondWelkom op mijn website! Wat leuk leuk dat ik jouw nieuwsgierigheid hebt gewekt. Hopelijk lees je met interesse mijn site en mag ik je binnenkort spreken voor een vrijblijvend intake gesprek.


Nu over mij en het ontstaan van Spiegelhond. Al jaren coach ik mensen in en buiten het bedrijfsleven om hen te ontwikkelen naar wie ze willen zijn. Hen ondersteunen in dit proces is een natuurlijke kwaliteit van mij. Daarnaast heb ik ook een liefde voor honden. Door de coach opleiding spiegelen met honden te volgen heb ik deze twee passies weten te combineren en is Spiegelhond ontstaan.


Als hoog gevoelig persoon ben ik, betrouwbaar, rustig, vriendelijk, sociaal vaardig en bevlogen. Ik ben in staat om zonder oordeel te reflecteren en op een liefdevolle maar toch eerlijke en directe manier uw kwaliteiten en valkuilen te benoemen. Dit maakt dat mensen zich snel veilig en vertrouwd voelen bij mij en zich daardoor kwetsbaar durven op te stellen. Spiegelhond is voor een ieder geschikt die meer inzicht wil krijgen in zijn gevoel, gedrag en patronen.


Neem contact met mij op voor meer informatie over mij en over Spiegelhond. Ik zou het een geweldige uitdaging vinden jou en je honden vriend te mogen begeleiden en mooie inzichten te mogen verschaffen.


In sommige gevallen is het ook mogelijk om met mijn hond te coachen. Maar uit eigen ervaring kan ik je zeggen dat het zo mooi en waardevol is om dit traject aan te gaan met jouw eigen hond.


Alle sociale honden zijn geschikt voor deze manier van coaching. Groot of klein, getraind of ongetraind. Als ze maar sociaal naar mensen zijn, dan kan iedere hond een prachtige spiegel voorhouden.


Tot snel!!

BF48B24E-E79B-4926-8362-69C884A61251-xqsic-x7k0sh